Informatii

Roti si role de la WICKE. Va tinem in miscare!

Wicke cu peste 900 de angajati este unul din liderii mondiali in productia de roti industriale, roti si role pentru sarcini mari, roti si role speciale,...

 

Specialitatea noastra fiind productia de roti si role pentru sarcini mari respectiv roti si role stabilizatoare, roti motrice (roti de angrenare), role de furca si bandaje POB pentru transpalate manuale, transpalete electrice, electrostivuitoare si motostivuitoare. Wicke proiecteaza si produce roti si role speciale cu arc pentru sarcini mari folosite in industria constructiei de masini, roti si role pentr utilaje robotizate utilizate in transport interuzinal.

 

In baza cerintelor speciale ale utilizatorilor OEM si ale partenerilor, producem materiale speciale din amestecuri de cauciuc, materiale sintetice, elastomeri (poliuretan) si Vulkollan® (Covestro Group® marca inregistrata) oferind astfela solutie optima pentru orice aplicatie.

Cu peste 300 angajati in centrul administrativ din Sprockhövel-Herzkamp din Germania, Wicke ofera suport si consiliere tehnica partenerilor in elaborarea solutiilor tehnice aparute.

 

Specialistul dvs. in roti si role

Produsele Vulkollan® (Covestro Group® marca inregistrata), precum si poliuretanul din dezvoltarea proprie (NIDIIThane®) pot suporta sarcini de incarcare de peste 25 tone.

Din gama bandajelor din cauciuc, din productia proprie specificam Wicke-Elastic® si Wicke-Cleanmediate® putem realiza roti cu diametru de pana la 1000 mm cu sarcina de incarcare de 20 tone.

 12.04.2017 10:55:36